Hírek

2011. 05 16.

"Nálunk..."


A MAG-VAK tavaszi fotó-hadjárata véget ért.
Rovat: MAG-VAK
Beküldte: Marti

Még 2010 decemberében történt.

Pályázati programot készítettünk a Tiszta Formák Alapítvány felhívására. A pályázatban a közösség kiskamaszainak, nagygyerekeinek kigondolt éves tervet mutattuk be. Ebben minden évszakra terveztünk valami nekik valót, hogy a közösségük erősödjön, kapcsolatuk ne csak a találkozó napjaira és a virtuális térre korlátozódjon.

Nagy volt az öröm, amikor a pályázati értesítés megérkezett! Rendhagyó módon telefonon is elismerték a belefektetett ötlet és munka értékét!

De nem ez volt az egyetlen örömünk mostanáig. Sok szép élményünk maradt a barlangtúráról, a januári együttlétről. Örömmel láttuk a gyerekek aktivitását a fotózásban, a képválogatásban.

Itt tartunk most. A beküldött képekből elkészült a lapozgatós emlékfüzet az alkotóknak. Ebben, terjedelmi okokból mindenkitől csak néhány képet tudtunk elhelyezni. A honlapon ezért névreszóló galériát készítettünk, ahol egy nagyobb válogatást láthattok. A legteljesebb anyagot a nyári találkozón állítjuk ki.

Most tehát szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a galériát, fogadjátok olyan kíváncsian, és örömmel ezeket a képeket, ahogyan készültek!